ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Kosárka

2010. szeptember 28. - Dyna 122

Hozzávalók: párizsi, tojás, olaj

Elkészítése:

A párizsit kb. másfél cm vastag szeletekre vágjuk. Forró, bő olajban hirtelen megsütjük.

Ahány szelet a párizsi, annyi tojásból tükörtojást készítünk, és a kialakult kis kosarakba tesszük.

Főzelékek mellé feltétként, de önállóan is tálalhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr672367419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.