ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Palóc gombóc

2010. október 03. - Dyna 122

Hozzávalók: burgonya, liszt, tehéntúró, vöröshagyma, zsír

Elkészítése:

Sós vízben a kockákra vágott, tisztított burgonyát puhára főzzük. A vizet leöntjük róla, krémesre keverjük annyi liszttel, hogy formázható legyen. Kis lepényeket szaggatunk és fonnyasztott vöröshagymás zsírban kisütjük.

Reszelt tehéntúróval megszórva tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr822374644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.