ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Borjúláb rántva

2010. október 27. - Dyna 122

Hozzávalók: borjúláb, leveszöldség, só, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítése:

Megtisztított és megperzselt borjúlábat sós, zöldséges vízben puhára főzünk, s amikor megpuhult, akkor csontjáról egy darabban leválasztjuk és hagyjuk kihűlni. Ezután megsózzuk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába mártva forró olajban világosbarnára
sütjük.

Tartármártássa1, fejes salátával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr812407273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.