ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Narancshéjbefőtt

2010. október 31. - Dyna 122

Hozzávalók: narancs, cukor, tartósítószer

Elkészítése:

Ugyanúgy készül, mint a cukrozott narancshéj, de valamivel több, minden kiló héjra egy kiló cukrot számítva. A levet azonban nem teljesen párologtatjuk el, hanem amikor már nagyon sűrű, a héjat kis üvegekbe töltjük, a levébe csipetnyi tartósítószert keverünk, úgy forrázzuk rá. Azonnal lekötjük, és szárazgőzben hagyjuk kihűlni.

Sütemények, krémek ízesítésére kitűnő.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr82411480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.