ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Debreceni tokány

2010. november 15. - Dyna 122

Hozzávalók: debreceni, füstölt szalonna, zöldpaprika, paradicsom, vöröshagyma, pirospaprika, őrölt bors, só

Elkészítése:

A debrecenit csíkokra vágjuk. A szintén csíkokra vágott füstölt szalonna zsírjában finomra vágott vöröshagymát fonnyasztunk és hozzáadjuk a húst. Pirospaprikával megszórjuk, és kevés vízzel felengedjük. Sózzuk, borsozzuk és mellétesszük a kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot. Együtt puhára pároljuk.

Hagymás tört burgonyával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr812463782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.