ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Gyulai pogácsa

2010. november 25. - Dyna 122

Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 20 dkg gyulai kolbász, 2 tojás, 1/2 fej vöröshagyma, őrölt bors, só, petrezselyemzöld, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítése:

Ötven dkg burgonyát héjában megfőzünk, majd megtisztítunk. 20 dkg tisztított gyulai kolbásszal együtt ledaráljuk. Eldolgozzuk fél fej reszelt vöröshagymával, sóval, törött borssal, finomra vágott zöldpetrezselyemmel és 2 egész tojással. A masszából pogácsákat formázunk, morzsába mártjuk és forró zsiradékban kisütjük.

Feltétként, vagy önálló ételként is tálalhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr422477940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.