ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Pusztapörkölt

2010. december 18. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg marhalapocka, 50 dkg burgonya, 1 közepes fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl fehérbor, 25 dkg konzerv lecsó, só, őrölt kömény, pirospaprika, 1 ek. étolaj

Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát a zsiradékon megpirítjuk. Beletesszük a nagyobb kockákra vágott lapockát, 1 gerezd fokhagymát, megsózzuk, megpaprikázzuk, köménymaggal fűszerezzük, majd kevés vizet öntünk rá, és lassú tűzön főzzük.

Ha a hús puhulni kezd, beletesszük a kockákra vágott burgonyát, a fehérbort és a lecsót. Az egészet puhára főzzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr552524374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.