ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Csontleves gombával, cérnametélttel

2011. május 29. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg marhacsont, 40 dkg leveszöldség, 10 dkg gomba, 5 dkg kelkáposztalevél, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, 1,5 ek. olaj, 1 fej  vöröshagyma, ízlés szerint só, 10 dkg cérnametélt

Elkészítése:

A csontot jól megmossuk és 2-3 órán keresztül főzzük.

A sárgarépát, petrezselyemgyökeret hosszába, a karalábét, hagymát, gombát szeletekre vágjuk és a zsírban lepirítjuk. A többi zöldséggel együtt a csontokhoz adjuk és együtt főzzük. Leszűrjük, majd finommetéltet főzünk bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr174589912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.