ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Málnahab

2011. június 08. - Dyna 122

1352060627.jpgHozzávalók 12 főre: 40 dkg málna, 40 dkg kristálycukor, 5 tojásfehérje; a díszítéshez: 10 dkg málna

Elkészítése:

A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, egészen addig, míg a kristálycukor szemcséi feloldódnak a habban. Ezután több kisebb adagban hozzáadjuk a megmosott-szárított málnaszemeket, jól összedolgozzuk a gyümölccsel, majd jól lehűtve tálaljuk. Közvetlenül tálalás előtt érdemes még egyszer átdolgozni robotgéppel.

A habot egészben hagyott málnaszemekkel díszítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr954889242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.