ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Jamaicai hagymás csirke

2012. február 11. - Dyna 122

Hozzávalók: csirke, vöröshagyma, liszt, citrom(lé), só, őrölt bors, zsiradék

Elkészítése:

A csirkedarabokat megsózzuk, citromlevet csepegtetünk rá, borsozzuk és lisztbe mártjuk. Bő, forró zsiradékban hirtelen kisütjük.

Közben a vöröshagymát vastagabb karikákra vágjuk és lisztben megforgatjuk. A hússütő zsiradékban 1-2 percig - amíg ropogós nem lesz - sütjük, majd jól lecsurgatjuk.

A sült hagymákat a húsra helyezzük és tört burgonyával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr14096384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.