ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Májkrémmel töltött párizsi

2012. február 23. - Dyna 122

Hozzávalók: párizsi, sertésmájkrém, liszt, tojás zsemlemorzsa, olaj

Elkészítése:

A héjától megtisztított kb. 1/2 cm-es párizsi szeleteket sertésmájkrémmel megkenünk és befedjük egy másik szelet párizsival. A szokásos módon bundázzuk és bő, forró olajban kisütjük.

Feltétként, de önálló húsételként is tálalhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr784368565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.