ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Gombával és tojással rakott makaróni

2012. szeptember 01. - Dyna 122

Hozzávalók: makaróni, gomba, tojás, tejföl, sajt, só, zsír

Elkészítése:

A makarónit sós vízben kifőzzük, leszűrjük, összekeverjük kis zsírral. Vékony szeletekre vágott sampinyongombából gombapörköltet készítünk a szokott módon.

Tűzálló edényt kizsírozunk, aljába lerakunk egy sor makarónit. Erre egy sor gombapörkölt kerül, majd ismét egy réteg makaróni, melyre karikára vágott főtt tojást helyezünk. Megsózzuk, megöntözzük zsírral és tejfellel, majd ismét egy réteg makarónit és egy réteg gombapörköltet teszünk rá. A legfelső réteg makaróni legyen: ezt megszórjuk reszelt sajttal, és dúsan megöntözzük tejfellel. Sütőben pirosra sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr144883690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.