ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Rántott párizsi

2013. május 19. - Dyna 122

Hozzávalók: párizsi, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítése:

A párizsit vastag szeletekre vágjuk, a szokásos módon bepanírozzuk és bő, forró olajban kisütjük.

Főzelékekhez feltétnek kitűnő.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr805415308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.