ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Lecsó fagyasztása

2013. augusztus 13. - Dyna 122

A lecsót a szokásos módon - olajon vagy füstölt szalonnán - teljesen elkészítjük, és rövid lére sütjük.

Folpackkal bélelt akkora dobozokba töltjük, amennyire télen egyszerre szükségünk lesz, és megfagyasztjuk. Ha már kemény, a folpack segítségével a dobozból kiemeljük, és a lecsókockákat becsomagoljuk, feliratozzuk.

Télen csak felolvasztjuk, és kolbásszal vagy tojással esetleg főtt rizzsel dúsítva tálalhatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr335466674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.