ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Tűzdelt borda

2010. január 08. - Dyna 122

Hozzávalók: sertéskaraj, füstölt szalonna, só, fűszerkeverék, fokhagyma, olaj

Elkészítése:

Sertésbordákat jól kiverünk és a húsrostokkal párhuzamos irányban szalonnacsíkokkal óvatosan megtűzdelünk. Sóval, fűszerkeverékkel, esetleg fokhagymával ízesítjük és kevés zsiradékon hirtelen kisütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr292065136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása