ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Uborka fagyasztása (salátához)

2013. július 18. - Dyna 122

Hozzávalók: kígyóuborka

Elkészítése:

A kígyóuborkát megmossuk és nagyon vékonyan legyaluljuk vagy felszeleteljük. Minden ízesítés nélkül zacskókba töltjük, és adagonként lefagyasztjuk.

Télen az uborkasaláta csak akkor lesz jó, ha a fagyott uborkát salátalével leöntve olvasztjuk fel!

(Mivel az uborkának magas a víztartalma - és egyébként is egész évben kapható -, jobban járunk a friss uborkával.)

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr25414977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása