Hozzávalók 4 személyre: 12 darab nagyobb szemű  csiperkegomba, 70 dkg spenótlevél, 10 dkg natúr kecskesajt, 10 dkg  füstölt kecskesajt, 1 gerezd fokhagyma, kevéske reszelt szerecsendió,  darált bors, extra szűz olívaolaj, 1 ág friss kakukkfű, 2 evőkanál  reszelt parmezán sajt
  
 A gombafejekből törjük ki óvatosan a tönköt, a kalapja külső részét  mossuk meg. Tegyük egy tálcára, csorgassunk rá olívaolajat, daráljunk  rá borsot, és tépkedjünk rá kakukkfűleveleket.
 Forrósítsunk fel egy nagy serpenyőt, tegyük bele a befűszerezett  gombákat, majd mindkét oldalát erős lángon süssük 3-3 percig, utána  szedjük át egy tepsire.
 Mossuk meg alaposan többször hideg vízben a spenótleveleket, dobjuk forrásban lévő sós vízbe, forraljuk meg, majd azonnal szedjük át egy hideg vízzel telt edénybe. Hűtés után tegyük egy szűrőedénybe, majd kezünkkel jól nyomkodjuk ki a vizet.
Egy serpenyőben kevéske olívaolajon forrósítsuk meg a zúzott fokhagymát, tegyük rá a leforrázott spenótleveleket. Daráljunk rá borsot, fűszerezzük őrölt szerecsendióval, és ízesítsük sóval. Tegyük hozzá a felkockázott kecskesajtot, majd az egészet keverjük jól össze.
Kezünkkel formázzunk gombócokat a sajtos spenótból, és tegyük az  elősütött gombafejek közepébe. Szórjuk meg reszelt parmezánnal, majd  előmelegített sütőbe téve, 160 fokon süssük 15 perc alatt készre.
 Parmezános polentával kínáljuk.
