ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Tűzdelt rostélyos

2010. január 11. - Dyna 122

Hozzávalók: rostélyos, szalonna, mustár, só, őrölt bors, vaj

Elkészítése:

Hártyáitól megtisztított rostélyosokat vékony szalonnacsíkokkal megtűzdelünk. Mustárral vékonyan megkenjük, sózzuk, törött borssal meghintjük. Teflonserpenyőben, vajon puhára sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr752074839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.