ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

László bélszín

2010. február 14. - Dyna 122

Hozzávalók: bélszín, gomba, tojás, só, őrölt bors, curry, mustár, ketchup, vaj

Elkészítése:

Borssal, mustárral, olajjal előre bepácolt bélszínszeleteket vajon hirtelen kisütünk, majd megsózunk.

Közben pirított gombát készítünk, amelyet tojással elkeverve rántotta sűrűségűre sütünk. Sóval, curryvel ízesítjük.

A hússzeleteket vékonyan ketchuppal, majd a tojáskrémmel megkenjük. Saját mártásával leöntjük és vajas, petrezselymes burgonyával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr652080565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.