Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A póréhagymát és az édesköményt fél karikára vágjuk, az édeskömény zöldjét gorombára. A citromhéjat (csak a sárga részt) vékony csíkokra vágjuk, és forró vízbe tesszük 2-3 másodpercre, majd leöblítjük. Ezt a műveletet megismételjük, és félretesszük.
Olajon megfuttatjuk a hagymát, majd rátesszük a vajat és az édesköményt. Sózzuk, borsozzuk, és kevés vízzel roppanósra pároljuk.
Ráöntjük a tejszínt, beletesszük a citromhéjat, és teszünk hozzá a tészta főzőlevéből. Amikor forr, hozzáadjuk a félretett zöldet és a csíkokra vágott halat. Összekeverjük, majd beleforgatjuk a tésztát (amit nem mostunk le) és tálaljuk.