ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mandulás sárgabarack-kivi dzsem

2010. július 11. - Dyna 122

Hozzávalók: 1,6 kg érett, kimagozott sárgabarack, 5 nagyobb kivi, 50 dkg cukor, 10 dkg apróra vágott mandula, 1 tasak kocsonyásító és tartósító

Elkészítése:

A sárgabarackot, a meghámozott és feldarabolt kivit a cukorral és a mandulával összekeverjük, 4-5 percig állni hagyjuk. Lassú tűzön állandóan kevergetve 20 percig főzzük. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a dzsemtartósítót. Még forrón üvegekbe töltjük, lezárjuk és kihűtjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr922144590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.