ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Bogotai csirkeleves

2013. július 01. - Dyna 122

Hozzávalók: csirke, szőlő, fehérbor, burgonya, vegyes zöldség, petrezselyemzöld

Elkészítése:

A feldarabolt csirkét a hasábokra vágott vegyes zöldséggel és a finomra vágott petrezselyemmel együtt hideg vízben feltéve majdnem puhára főzzük.

Hozzáadjuk a kockákra vágott burgonyát, a szőlőszemeket és 1/2 dl fehérbort. Kb. 20 percnyi főzés után tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr15415051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.