ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Tojásos vese

2010. február 12. - Dyna 122

Hozzávalók: sertésvese, tojás, tejföl, vöröshagyma, pirospaprika, só, őrölt bors, köménymag, zsír

Elkészítése:

Az ereitől megtisztított, megmosott sertésvesét egy órán át hideg vízben áztatjuk, majd egészen kis kockákra vágjuk.

Kevés zsírban egy fej reszelt vöröshagymát megfonnyasztunk, hozzáadjuk a vesét, meghintjük pirospaprikával, törött borssal, sóval, pár szem köménymaggal. Átpirítjuk, és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.

Közben személyenként 2 tojást 1 evőkanál tejföllel elkeverünk. Ha a vese megpuhult, ráöntjük a tojásokat és rántotta keménységűre sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr422075942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása