ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Hideg burgonyaleves

2010. február 23. - Dyna 122

Hozzávalók: burgonya, vaj, liszt, kapor, tejföl, babérlevél, ecet, só

Elkészítése:

A tisztított és kis kockákra vágott nyers burgonyát sós vízben megfőzzük. Vajból és lisztből világos rántást készítünk, amelyben finomra vágott kaprot futtatunk meg. Besűrítjük vele a levest, majd tejföllel, babérlevéllel és ecettel pikánsra ízesítjük. Átforraljuk, majd jól kihűtve hidegen tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr861945830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása