ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Szerb burgonya

2010. március 03. - Dyna 122

Hozzávalók: burgonya, lecsó, tejföl, só, kömény, vaj

Elkészítése:

A hámozott és darabolt burgonyát sós, köményes vízben megfőzzük és püré finomságúra
áttörjük. Kivajazott tűzálló üvegedény aljára tesszük a püré felét, erre levétől
lecsurgatott lecsót helyezünk, majd újra pürét és lecsót. Tejföllel áthúzzuk és előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr502053062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.