Hozzávalók: a sajtkockákhoz: 30 dkg camembert sajt, 1 tojás, 5 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg mogyoró, cayenne-i bors, 5 dl olaj; az öntethez: 1 lilahagyma, 25 dkg ribizli, 7 dkg cukor, 1 szegfűszeg, 1 fahéjrúd
A mártáshoz finomra aprítjuk a hagymát, s leszemezzük a ribizlit.
Egy tálban összekeverjük a hagymát, a gyümölcsöt, a cukrot, a szegfűszeget és a fahéjat, és egy órát állni hagyjuk, hogy levet eresszen.
Felforraljuk és 5 percig főzzük, hogy besűrűsödjön.
Kivesszük a szegfűszeget és a fahéjat, majd hagyjuk kihűlni.
A sajtkockákhoz feldaraboljuk a sajtot, a tojást felverjük.
Egy tálba halmozzuk a zsemlemorzsát, a megdarált mogyorót és a borsot.
A kockákat a tojásba, majd a keverékbe forgatjuk.
A serpenyőben kis olajban aranybarnára sütjük a sajtokat, és a mártással tálaljuk.