ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Háromsajtos csirkemell

2010. március 30. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 2 csirkemellfilé, 4 ek. olívaolaj, 1 dl főzőtejszín, 1 tk. ételízesítő, 10 dkg krémsajt, 1 csokor bazsalikom, 3 szelet sajt, 2 ek. reszelt parmezán sajt, só, bors

Elkészítése:

A csirkemellet hosszában kettévágjuk, és a felhevített olajon mindegyik oldalát kb. 2 percig pirítjuk. Kivesszük, és megsózzuk, megborsozzuk.

A visszamaradt zsiradékot felöntjük 2 deci vízzel és a tejszínnel, felforraljuk, és belevegyítjük az ételízesítőt. Tűzálló tálba öntjük, ráfektetjük a húsokat, és megkenjük a krémsajttal.

A bazsalikomból keveset félreteszünk, a többit a csirkemellekre szórjuk.

Rátesszük a félbevágott sajtszeleteket, és megszórjuk a parmezán sajttal.

Előmelegített sütőben, 200 fokon megsütjük kb. 15 perc alatt.

A félretett bazsalikommal díszítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr171880300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.