Hozzávalók 4 személyre: 2 érett sárgabarack, 4 nektarin  (vagy őszibarack), 3 szilva, 100 g málna, 2 tojás, 1 dl tej, 2 evőkanál  barnacukor, 20 g fenyőmag, 1 csomag vaníliás cukor, porcukor 
 
 Egy tálban keverd össze robotgéppel a tojást, a tejet, a cukrot és a  vaníliás cukrot, majd öntsd az egészet egy kb. 20 cm átmérőjű kerek  tűzálló tálba.
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra, közben mosd meg a gyümölcsöket, a szilvát, a nektarint (vagy őszibarackot) és a sárgabarackot magozd ki és vágd nagyjából egyforma darabokra.
Szórd a gyümölcsdarabokat a vaníliás tejbe, a tetején oszd el a fenyőmagot, és told be a sütőbe.
Süsd 20 percig vagy amíg aranyszínű nem lesz az édesség teteje, langyosan vagy hűtve tálald, porcukorral megszórva (elhagyhatod).

 
                                                                