ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Csőben sült őszibarack

2010. április 25. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 6 őszibarack, 4 ek. cukor, 1 vaníliarúd, 12,5 dkg vaj, 12,5 dkg cukor, 2 tojás, 12,5 dkg liszt
 
Elkészítése:
 
Az őszibarackokat lehámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk és egy lábosban a 4 ek. cukorral és kevés vízzel, valamint a vaníliarúddal megfőzzük.
 
Közben a vajat összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat és a lisztet.
 
A főtt barackokat egy ovális tűzálló tálba borítjuk és rákanalazzuk a tésztát. 175 fokra előmelegített sütőben 50 perc alatt aranysárgára sütjük.
 
Hígabbra főzött vaníliapudinggal tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr571949663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.