ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Ribiszkebefőtt

2010. június 12. - Dyna 122

Hozzávalók: ribizli, cukor, tartósítószer, víz

Elkészítése:

A szép, nagy szemű ribiszkét a száráról óvatosan lefejtve megmossuk, lecsöpögtetjük, és háromdecis üvegekbe rakjuk. A továbbiakban ugyanúgy járunk el vele, mint az egresbefőttel.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr82076006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.