ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Almazselé

2010. július 24. - Dyna 122

Hozzávalók: 2 kg alma, 1 kg cukor, 1 cs. (20 g) zseléfix, 1 cs. vaníliás cukor

Elkészítése:

Az almát meghámozzuk, feldaraboljuk, almalevet készítünk belőle. A zseléfixhez 2 evőkanál cukrot adunk, majd az almalébe keverjük. Nagy lángon felforraljuk, hozzáadjuk a maradék cukrot és a vaníliás cukrot. Egy percig forraljuk, levesszük a tűzről, és előmelegített befőttesüvegekbe töltjük, lezárjuk. Fejjel lefele fordítva 5 percig állni hagyjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr972172552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.