ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Rántott velő

2010. július 25. - Dyna 122

Hozzávalók: sertés- vagy borjúvelő, liszt, tojás, zsemlemorzsa, ecet, só, olaj

Elkészítése:

Hártyáitól megtisztított sertés- vagy borjúvelőt néhány percig gyengén sós, ecetes vízben főzünk, majd jól lecsurgatjuk és megszárítjuk. Pingponglabda méretű gombócokat formázunk belőle, megsózzuk és lisztbe, tojásba, morzsába bundázzuk. Bő forró olajban pirosra sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr362174556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.