ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Szilvareszter

2010. augusztus 14. - Dyna 122

Hozzávalók: szilva, fahéj, cukor, tartósítószer

Elkészítése:

A jó érett, puha, de azért ép szilvát lecsumázzuk, megmossuk, kimagvaljuk és megmérjük. Fahéjjal ízesítve addig főzzük, amíg a saját leve be nem sűrűsödött. Ekkor minden kiló gyümölcsre 25 deka cukrot öntve, kevergetve kb. 20 percig forraljuk. Csipetnyi tartósítószert keverve bele akkora üvegekbe töltjük, amennyi télen majd egy alkalomra elég.

Krumplinudlihoz tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr192222712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.