ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mandulás sárgadinnyebefőtt

2010. augusztus 22. - Dyna 122

Hozzávalók: 2 kg sárgadinnye, 1 kg apró szemű szilva, 20 dkg mandula, 60 dkg cukor, 1 tasak befőtt-tartósító

Elkészítése:

A cukrot és tartósítót 1,5 l vízben felforraljuk. Beletesszük a kockára vágott sárgadinnyét, a meghámozott mandulát és a szilvát. Újra felforraljuk, majd üvegekbe zárjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr582246552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.