ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Rántott báránycomb

2010. október 30. - Dyna 122

Hozzávalók: báránycomb, liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, olaj

Elkészítése:

Báránycombszeleteket jól kiverünk, megsózunk. A szokásos módon bundázzuk és sütjük őket.

Hagymás burgonyasalátával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr652411494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása