Hozzávalók: báránycomb, liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, olaj
Elkészítése:
Báránycombszeleteket jól kiverünk, megsózunk. A szokásos módon bundázzuk és sütjük őket.
Hagymás burgonyasalátával tálaljuk.
Hozzávalók: báránycomb, liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, olaj
Elkészítése:
Báránycombszeleteket jól kiverünk, megsózunk. A szokásos módon bundázzuk és sütjük őket.
Hagymás burgonyasalátával tálaljuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.