ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Paradicsomlé

2010. november 11. - Dyna 122

Hozzávalók: paradicsom, tartósítószer

Elkészítése:

Szép nagy, érett paradicsom héját lehúzzuk, és a húsát cikkekre vágva teljesen szétfőzzük. Utána áttörjük, újra felforraljuk, egy kevés tartósítószert belekeverve üvegekbe töltjük. Azonnal lekötjük, és szárazgőzbe rakjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr752445868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.