ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Szardellával töltött tojás

2010. december 11. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 1/2 tubus szardellapaszta, 4 db tojás, 5 dkg vaj, 2 dl tejföl,
1 kis tubus majonéz, só

Elkészítése:

A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és félbevágjuk. A sárgájukat kikaparjuk, fél tubus szardellapasztával és vajjal simára keverjük. A félbevágott tojásokat megtöltjük.

A majonézt összekeverjük a tejföllel, szükség esetén utánaízesítjük.

A tálra lerakjuk a megtöltött fél tojásokat, és az ízesített majonézzel leöntjük. Lehűtve, pirítóssal tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr382524070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.