ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Hentes szelet

2010. december 19. - Dyna 122

Hozzávalók: sertéshús, füstölt szalonna (sliced bacon), füstölt kolbász, fehérbor, csemege uborka, vöröshagyma, ketchup, só, olaj

Elkészítése:

A hússzeleteket jól kiverjük és vékonyan megkenjük ketchuppal. Sózzuk, vékony szalonnaszeletekkel, karikára vágott vöröshagymával, csemege uborkával és kolbásszal megrakjuk. Befedjük egy másik hússzelettel és hústűvel összezárjuk. Először kevés zsiradékon átsütjük, majd kevés vízzel és fehérborral felengedve puhára pároljuk.

Rizibizivel, saját levével tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr702585064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.