ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Bukaresti kacsa

2011. február 03. - Dyna 122

Hozzávalók: kacsa, vörösbor, vöröshagyma, uborka, só, őrölt kömény, majoranna, zsír

Elkészítése:

A megtisztított kacsát négy részre vágjuk. Bedörzsöljük sóval, köménymaggal és majorannával. Kevés zsiradékon átsütjük, időnként kevés vörösbort öntünk alá és fedő alatt pároljuk. Mikor a kacsa félig megpuhult, hozzáadjuk a karikákra vágott vöröshagymát és uborkát. Együtt puhára pároljuk.

Párolt káposztával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr362658220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.