ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Titok szelet

2011. március 17. - Dyna 122

Hozzávalók: sertéshús, gyulai kolbász, csemege uborka, liszt, tojás, só, őrölt bors, olaj

Elkészítése:

A sertéshússzeleteket jó1 kiverjük, sózzuk és borsozzuk. Gyulai kolbászt és csemege uborkát karikákra vágunk. Az e1őkészített húsok egyik felére tesszük őket, és a hús másik felét ráhajtjuk. Hústűvel összefogjuk és a párizsi szelethez hasonlóan bundázzuk. Bő, forró olajban kisütjük.

Köményes burgonyával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr312995299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.