ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Évi kedvence

2011. április 29. - Dyna 122

Hozzávalók: sertéshús, párizsi, liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, őrölt bors, olaj

Elkészítése:

A sertésszeleteket jól kiverjük. Sóval, törött borssal ízesítjük, és hústűvel hozzáerősítjük a bőrétől leválasztott párizsikarikákat. A szokásos módon lisztbe, tojásba és morzsába
bundázzuk. Bő, forró olajban kisütjük.

Burgonyapürével és salátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr454133864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.