ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Túróval töltött rántott gomba

2012. február 16. - Dyna 122

Hozzávalók: gomba, tehéntúró, tojás, ecet, só, kapor, liszt, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítése:

A tisztított gombák szárát eltávolítjuk, és a gombafejeket pár percig ecetes vízben főzzük, majd jól lecsepegtetjük.

Közben a tehéntúrót egész tojással, sóval, finomra vágott kaporral eldolgozzuk.

Két-két gombafejet a töltelékkel összeillesztünk, és a szokásos módon bundázzuk. Bő,forró olajban kisütjük. Kapormártással tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr874338921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.