ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Ínyenc kertészszelet

2010. január 12. - Dyna 122

Hozzávalók: marhafelsál, tej, sárgarépa, gomba, kelbimbó, karfiol, só, őrölt bors, petrezselyemzöld, vaj

Elkészítése:

Kb. 50 dkg marhafelsálat kétszer átdarálunk, sóval, őrölt borssal fűszerezzük, apránként hozzáadunk 1 dl tejet és jól eldolgozzuk. A masszából szeleteket formázunk.

Kis kockákra vágott sárgarépát, gombát, kelbimbót, rózsáira szedett karfiolt puhára párolunk. A  hússzeleteket forró vajban csak átsütjük. A hússütő vajban átforgatjuk a puhára párolt zöldségeket, és a kisütött szeletekre öntjük, ez egyben a köret is. Finomra vágott zöldpetrezselyemmel díszítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr312076996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.