ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Alföldi batyu

2010. január 21. - Dyna 122

Hozzávalók: sertéshús, só, őrölt bors, gyulai kolbász, csemege uborka, főtt tojás, olaj

Elkészítése:

Sertéshússzeleteket jól kiverünk, sózunk és borsozunk. Gyulai kolbászt és csemege uborkát karikára, főtt tojást negyedbe vágunk. A szelet húsok közepére tesszük öket, majd az egészet batyu alakúra formázzuk, fogpiszkálóval összetúzzük és forró olajban hirtelen átsütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr192020925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása