ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Florentin tojás

2010. január 27. - Dyna 122

Hozzávalók 1 személyre: 15 dkg paraj, 2 tojássárgája, 1 tojás, 1 dl tejszín, szódabikarbóna, szerecsendió, só, vaj

Elkészítése:

Személyenként 15 dkg megmosott parajt forró, lobogó szódabikarbónás vízben 5 percig főzünk, leszűrjük és kivajazott tűzálló üvegedénybe tesszük. Szerecsendiót reszelünk rá és megsózzuk. Két tojássárgáját 1 dl tejszínnel jól összedolgozzuk és a parajra öntjük. Ezután annyi egész tojást ütünk rá, ahány személyre készítjük. Forró sütőben sütjük, míg a tejszínes tojás és a tetején levő egész tojás meg nem alvad.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr332036371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása