ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Tavaszi rakott burgonya

2010. február 03. - Dyna 122

Hozzávalók: burgonya, sárgarépa, gomba, zöldborsó (konzerv), vöröshagyma, vaj, só, őrölt bors

Elkészítése:

A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük. Kivajazott tűzálló edénybe tegyünk belőle egy réteget, majd erre az apróra reszelt sárgarépát, a vajban fonnyasztott gombaszeleteket és a levétől jól lecsurgatott zöldborsókonzervet. Sózzuk, őrölt borssal és finomra vágott vöröshagymával meghintjük. Ezt többször megismételjük, de a fedő réteg burgonya legyen. Vajat morzsolunk rá és meleg sütőben átsütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr402053418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása