ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Szilvával töltött libacomb

2010. február 06. - Dyna 122

Hozzávalók: libacomb, aszalt szilva

Elkészítése:

A libacombokat kicsontozzuk, és a csont helyére 6-8 szem kimagozott aszalt szilvát dugunk, és a húst cérnával körülkötjük. Kevés vízben (időnként utána töltögetve) megpároljuk, majd zsírjára sütjük. Csak kihűlés után szeletelhető!

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr381979282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.