Hozzávalók: füstölt sonka vagy gépsonka, tojás, vaj
Elkészítése:
Vékonyan kivajazott tűzálló üvegedénybe vagy teflon serpenyőbe személyenként 5 dkg füstölt vagy gépsonkát teszünk, majd ráütünk személyenként 2 tojást, és lassú tűzön megsütjük.
Hozzávalók: füstölt sonka vagy gépsonka, tojás, vaj
Elkészítése:
Vékonyan kivajazott tűzálló üvegedénybe vagy teflon serpenyőbe személyenként 5 dkg füstölt vagy gépsonkát teszünk, majd ráütünk személyenként 2 tojást, és lassú tűzön megsütjük.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.