ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Kapros rántott tök

2010. február 25. - Dyna 122

Hozzávalók: zsenge tök, kapor, liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, olaj

Elkészítése:

A megtisztított, kb. fél centis karikákra vágott tökszeletek belsejét eltávolítjuk. Megsózzuk, és kb. fél óráig állni hagyjuk, ezután óvatosan kinyomkodjuk őket. Finomra vágott kaporral meghintjük, a szokásos módon bundázzuk (liszt, tojás, prézli) és forró olajban kisütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr261949980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.