ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Ungvári oldalas

2010. március 10. - Dyna 122

Hozzávalók: sertésoldalas, ketchup, liszt, tojás, zsemlemorzsa, őrölt bors, só, olaj

Elkészítése:

Sertésoldalast felszeletelünk, kicsontozzuk. Sózzuk, ketchuppal vékonyan megkenjük, kevés törött borssal ízesítjük, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatva bundázzuk. Bő, forró olajban kisütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr612071538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.